Krijg toegang tot handige tools, templates en e-books die jou helpen met persoonlijke en zakelijk groei

Zoeken, bouwen, denken en het ontwikkelen van tools om ons werk makkelijker en beter te maken nemen veel tijd in beslag. Wij maken het je makkelijk door je deze tools hieronder aan te bieden. Gratis. Kies een tools uit en vraag deze aan via de productpagina. Dan sturen wij hem naar je op. Makkelijk toch? 

 

SWOT analyse

Ontdek onze krachtige SWOT-analyse template! Dit essentiële instrument biedt diepgaand inzicht in je marktpositie en concurrentie door sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen te identificeren. Verzamel input van verschillende collega’s en afdelingen voor een breder perspectief.

NEW TOOL

NEW TOOL

Value proposition canvas

Ontdek onze ultieme template voor een krachtige waardepropositie. Het draait allemaal om de vraag: “Wat los ik op voor mijn klant?” – de kern van je bedrijf en communicatie naar je doelgroep. Check de template en ontwikkelen een krachtige waardepropositie!

Social media strategy plan

Verbeter je social media impact met ons strategietemplate! Geschikt voor alle e-commerce bedrijven die met social media-advertenties werken. Creëer overzicht van je lopende en geplande advertenties, zodat je elke fase van je sales funnel bestrijkt en je doelgroep op het juiste moment bereikt. Begin nu!

NEW TOOL

NEW TOOL

Website audit checklist

Ontdek de kracht van een complete Website Audit! Je website is je digitale visitekaartje en cruciaal voor groei. Ons template helpt je om je website kritisch te beoordelen, optimalisatiekansen te identificeren en te zorgen voor top prestaties. Begin daarom vandaag nog en ontdek de kracht van een complete website audit checklist

Growth plan

Start jouw succesvolle groeiplan hier! Ontdek ons template voor een concreet groeiplan, waarin je duurzame groei en balans tussen korte en lange termijn aanpakt. Breng groeikansen in kaart en geef je organisatie de juiste richting. Bereid je voor op succes!

NEW TOOL

NEW TOOL

Ranking the stars

Prioriteer je ideeën en stimuleer je groei met Ranking The Stars. Ontdek ons template om je ideeën te structureren en te prioriteren, zodat je gericht kunt experimenteren en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen. Start nu!

Briefing ads

Ontdek dé template om je paid en social ad briefings te optimaliseren en geef je bedrijf de boost die het verdient. Weet je wat nodig is voor converterende advertenties? Met ons template geef je heldere instructies en behoud je het overzicht, zowel voor sociale als zoekadvertenties. Verbeter je advertentiestrategie nu!

NEW TOOL

NEW TOOL

Content & autoriteit scan

Boost je online zichtbaarheid met onze Content & Autoriteit Scan Template! Dit krachtige hulpmiddel analyseert je websitecontent en online autoriteit, beide essentieel voor SEO. Verbeter je online aanwezigheid kosteneffectief met onze template!

JTBD Framework

Het JTBD Framework is een krachtige tool voor bedrijven om dieper inzicht te krijgen in klantbehoeften. Het verschuift de focus van productkenmerken naar klantverlangens. Download nu de template en ontdek hoe het JTBD Framework je helpt om effectief in te spelen op de wensen van je doelgroep en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

NEW TOOL

NEW TOOL

UTM Linkbuilder

In de moderne marketingarena is het meten van je inspanningen van cruciaal belang. Met een UTM-builder, een handige tool voor het creëren en beheren van UTM-parameters in je URL’s, krijg je grip op je online en offline campagnes. Download de template vandaag nog en ga aan de slag met het maken van je eigen UTM links.

Facebook Ads audit

Deze handige tool is speciaal ontworpen om marketeers en adverteerders te helpen bij het evalueren en optimaliseren van hun Facebook-advertentiecampagnes. Benieuwd? Download de template hieronder!

Marketing Scan

Deze tool is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen bij het evalueren van jouw huidige marketing inzet. Download de template nu en check of jouw – analytics, paid / social ads, SEO en CRO in orde is.

Marketplace checklist

Met onze Marketplace template kunnen wij jou helpen bij het opzetten van een succesvolle online Marketplace, denk daarbij aan bol.com of Amazon. Download de template en start jouw eigen Marketplace nu!

PPC Planning 

Deze handige tool is speciaal ontworpen om marketeers en adverteerders te helpen bij het evalueren en optimaliseren van hun Google-advertentiecampagnes. Benieuwd? Download de template hieronder!

CRO checklist

Deze handige checklist is samengesteld met een CRO specialist uit ons netwerk en loopt langs verschillende onderwerpen die invloed hebben op de Conversion Rate van je website. Download de checklist vandaag nog en optimaliseer de conversie van jouw website!

Buyer persona template

Met deze template kan je snel één of meerdere Buyer Persona’s opmaken die jouw doelgroep representeert. Download de template vandaag nog en breng jouw doelgroep in kaart!

Quick Scan

Heb jij een duidelijk beeld over jouw marketingkanalen én weet je zeker dat de basics goed staan? Met behulp van deze Quick Scan krijg je snel inzicht in jouw marketingkanalen. Download daarom vandaag nog de template en ontdek hoe je jouw marketingstrategie kunt verbeteren.

Technical scan

Deze tool is speciaal ontworpen om het technische aspect van je website te optimaliseren. Dit is belangrijk voor de snelheid, SEO en website-ervaring van de bezoekers. Download de template vandaag nog en ontdek hoe je jouw website kan optimaliseren!