Voor ondernemers, marketeers en groeiteams

Tijdens ons werk als groeipartner voor scale-up founders hebben we deze groeitools gemaakt en geoptimaliseerd. Om ons eigen werk effectiever te maken, ons persoonlijk te ontwikkelen én het resultaat voor de klant groter

Samen verbeteren betekent samen groeien!

 

Wat kan je verwachten?

No-nonsense tools die je beter en sneller je werk laten doen, zorgen voor meer inzicht en jouw prestaties laten excelleren.

Met onder meer:

  • Conversion Rate Optimization (CRO) checklist: checklist voor stappen die jij kan nemen om de CRO van je website te verbeteren
  • Groeiplan: met dit template bouw je je eigen groeiplan
  • Marketing Scan: neem al je online kanalen onder de loep (Analytics, Google Ads, Social Ads, SEO en CRO) en zie waar er verbeteringen kunnen worden doorgevoerd
  • Ranking the stars: prioriteer en manage al je experimenten op één overzichtelijke plek
  • Technische scan: een scan van je website om de SEO prestaties te optimaliseren

Krijg toegang tot handige tools, templates en e-books die jouw zakelijke & persoonlijk groei ondersteune

We zijn allemaal op zoek naar ontwikkeling en efficiëntie in ons leven én ons werk. Heb jij de juiste tools in je gereedschapskist om te groeien met je bedrijf én je persoonlijk te ontwikkelen?

Ontdek onze Toolbox hieronder!

 

Facebook Ads audit

Deze handige tool is speciaal ontworpen om marketeers en adverteerders te helpen bij het evalueren en optimaliseren van hun Facebook-advertentiecampagnes. Benieuwd? Download de template hieronder!

Marketing Scan 

Deze tool is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen bij het evalueren van jouw huidige marketing inzet. Download de template nu en check of jouw – analytics, paid / social ads, SEO en CRO in orde is.

NEW TOOL

Marketplace checkpoints

Met onze Marketplace template kunnen wij jou helpen bij het opzetten van een succesvolle online Marketplace, waar gebruikers veilig en efficiënt producten en diensten kunnen kopen en verkopen. Download de template en start jouw eigen Marketplace nu!

PCC Planning checkpoints

Hulp nodig bij het berekenen van jouw Ads spend? Ckeck dan onze template en achterhaal de effectiviteit van jouw advertentie campagnes (ROAS – Return on Ad Spend)