Briefing
ads

Ontdek op deze pagina dé template om je briefing voor paid en social ads te perfectioneren en geef jouw bedrijf de boost die het verdient.

Weet jij wat er in een sterke paid of social ad moet komen te staan om te converteren? Met behulp van dit briefing template kan je duidelijke instructies geven en het overzicht bewaren. 

Een briefing geven is de basis van een goed resultaat. Met dit template schrijf je snel en eenvoudig een duidelijke briefing voor jouw ads specialist. Daarnaast houd je overzicht over de verschillende kanalen, zoals social ads en google search ads. 

Waarvoor kan ik de Briefing Ads tool gebruiken?

  • Duidelijkheid: Het template zorgt ervoor dat je precies weet welke informatie je moet aanleveren voor een effectieve advertentie.
  • Efficiëntie: Het vereenvoudigt het briefingproces, waardoor je snel en helder instructies kunt geven aan je ads specialist.
  • Overzicht: Het helpt je om een duidelijk overzicht te houden van de verschillende advertentiekanalen die je inzet, zoals social ads, Google search ads en LinkedIn ads.
  • Consistentie: Door altijd hetzelfde template te gebruiken, zorg je voor consistentie in je briefings, wat de kans op misverstanden vermindert.
  • Optimalisatie: Met een duidelijke en gestructureerde briefing kan je ads specialist zich beter focussen op het optimaliseren van de advertenties voor conversie, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten.

 

Facebook audit template

Download de template vandaag nog en maak een succes van jouw ads strategie.