Samen met een netwerk van +100 specialisten realiseren wij de groei ambities van onze klanten.

DEFINE
Elke samenwerking starten we met een intake en data analyse. Deze worden als basis gebruikt voor het (her)schrijven van een beknopte strategie. Deze pragmatische aanpak verkiezen we boven een uitgebreide strategische fase, omdat de meest waardevolle learnings worden opgedaan tijdens de executie fase. Lean and mean dus. Zo houden we de snelheid erin en de kosten laag.
DESIGN
De vormgeving, hier worden de learnings vertaald naar groeikansen. Vervolgens bepalen we in overleg welke groeikansen prioriteit krijgen en hoe de roadmap er voor de komende 6 – 12 maanden uit gaat zien. Voordat we daadwerkelijk naar de executiefase gaan worden we het eens over de doelen, kpi’s en maken we een financial forecast. Dit alles wordt vertaald naar een roadmap op basis waarvan wij de best passende specialisten zoeken.
EXECUTE
Klaar voor de start? Dit is het moment voor de executie van de plannen en het toetsen van hypotheses. Wij werken met een sterke fundering, vanuit daar kunnen we verder experimenteren en innoveren. Eerder behaalde successen zijn ook onderdeel van de fundering en deze wil je continueren. Dagelijks monitoren of we nog op koers zijn en transparante rapportages zijn een standaard onderdeel van de samenwerking.
Intake

Data analyse

Strategie & Tactics

Forecast

Roadmap

Team samenstellen

 

Experimenten opzetten

Monitoren en rapporteren

Bijsturen en optimaliseren

HOE WIJ KUNNEN HELPEN.

Met een breedt scala aan specialisten is ons aanbod oneindig. Hieronder een aantal kernactiviteiten uitgelicht:
Strategy & consultancy
Data & Intellegence
 
Advertising
Marketing automation
Content & (web) design
E-mail marketing
SEO
Marketplaces
Software & tools
Cross-border e-commerce

Get in touch.

Are you curious how we can help you with the growth ambitions of your company? Leave your details and we will contact you. Can’t wait? Then call us: +31 205 247 62.