Samen met een netwerk van +150 specialisten realiseren wij de groeiambities van onze klanten

DEFINE

Elke samenwerking starten we met een intake en data analyse. Deze worden als basis gebruikt voor het (her)schrijven van een beknopte strategie. Deze pragmatische aanpak verkiezen we boven een uitgebreide strategische fase, omdat de meest waardevolle learnings worden opgedaan tijdens de executie fase. Lean and mean dus. Zo houden we de snelheid erin en de kosten laag.

DESIGN

De vormgeving, hier worden de learnings vertaald naar groeikansen. Vervolgens bepalen we in overleg welke groeikansen prioriteit krijgen en hoe de roadmap er voor de komende 6 – 12 maanden uit gaat zien. Voordat we daadwerkelijk naar de executiefase gaan worden we het eens over de doelen, kpi’s en maken we een financial forecast. Dit alles wordt vertaald naar een roadmap op basis waarvan wij de best passende specialisten zoeken.

EXECUTE

Klaar voor de start? Dit is het moment voor de executie van de plannen en het toetsen van hypotheses. Wij werken met een sterke fundering, vanuit daar kunnen we verder experimenteren en innoveren. Eerder behaalde successen zijn ook onderdeel van de fundering en deze wil je continueren. Dagelijks monitoren of we nog op koers zijn en transparante rapportages zijn een standaard onderdeel van de samenwerking.

Intake

Data analyse

Strategie & Tactics

Forecast

Roadmap

Team samenstellen

 

Experimenten opzetten

Monitoren en rapporteren

Bijsturen en optimaliseren

HOE WIJ KUNNEN HELPEN.

Met een breed scala aan specialisten is ons aanbod oneindig. Hieronder een aantal kernactiviteiten uitgelicht:

Strategy & consultancy
Data & Intelligence
Advertising
Marketing automation
Content & webdesign
E-mail marketing
SEO
Marketplaces
Software & tools
Cross-border e-commerce

Opdrachtgevers

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN OF HULP NODIG BIJ JE STRATEGIE?

Neem contact op met co-founder Mikel Burger!

+31 6205 247 62

mikel@fishandburger.com

Get in touch