SPECIALISTEN

SAMEN GROEIEN? 

Met Fish & Burger helpen we start-ups de volgende stap te maken in de groeifase met behulp van Digitale Marketing. Daarom werken wij uitsluitend met de beste specialisten.

Impact maken en flexibiliteit zijn onze belangrijkste kernwaarden, daarnaast draait het bij ons om samen groeien. Er zijn +100 specialisten betrokken bij Fish and Burger, waarbij iedere specialist excelleert in zijn specifieke vakgebied. Wij werken uitsluitend samen met professionals met wie wij eerder hebben samengewerkt of welke zijn aanbevolen door ons netwerk.  

De specialisten in ons netwerk hebben jarenlange ervaring en zijn goed in wat ze doen. Aangestuurd door een marketing manager verzamelen wij de beste experts om zo de doelen van onze klanten te bereiken. Volgens ons is dit de ideale formule om groei en ontwikkeling te stimuleren.

Specialisten AAN HET WOORD.

KOEN – SEO

‘’Leuk dat ik in een team van andere specialisten impact kan maken bij snel groeiende bedrijven. ’’

MARK – ADVERTISING

‘’Door samen te werken in een schaalbaar en flexibel marketing team van specialisten behoud ik mijn vrijheid terwijl door teamwerk mijn talenten versterkt worden en mijn impact op de business wordt vergroot.’

IDRIS – DESIGN

‘’Door de samenwerking met Fish and Burger word ik als freelancer in mijn kracht gezet in een team van andere specialisten. Samen realiseren we de groei! ’’

Verbinden

Ontzorgen

Eén contactpunt

Continuïteit & kwaliteit

+100

AANGESLOTEN

SPECIALISTEN

KENNISCENTRUM

Kennis delen en groeien, daar krijgen wij energie van. Er zijn 100+ specialisten verbonden aan Fish and Burger. Jarenlange ervaring en oneindig veel kennis, delen we graag met je.

Get in touch.

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de groei ambities van je bedrijf? Laat je gegevens achter en wij nemen contact op. Kan je niet wachten? Bel ons dan: +31 205 247 62.