BEHOOR JIJ TOT DE TOP 5% MARKETINGSPECIALISTEN?

We worden steeds vaker ingeschakeld als groeipartner door ambitieuze B2C Food&Health bedrijven. Hiervoor zoeken we regelmatig specialisten om aan te haken. Dat is nu juist de kracht van Fish & Burger: het grote netwerk van de beste marketing specialisten!

Als specialist bij Fish & Burger krijg je de kans om je kennis te verbreden en je portfolio met opdrachtgevers te vergroten. Je bent onderdeel van een veelzijdig team van enthousiaste en gedreven ondernemers. Altijd iemand om mee te sparren en kennis uit te wisselen.
Tegelijkertijd ben en blijf je zelfstandig. Je behoudt je vrijheid als freelancer – de ultieme win-win.

Sluit je aan bij het Expertnetwerk van Fish & Burger:

:page_with_curl: Krijg de kans om voor de meest innovatieve B2C Food&Health bedrijven te werken
:mortar_board: Werk samen met de beste Marketingspecialisten uit de markt
:speaking_head_in_silhouette: Onderdeel van een groot netwerk van specialisten
:bird: Je behoudt je vrijheid als freelancer
🎉 Gratis toegang tot de Grow Today events en webinars!

Hoe Wordt jij onderdeel van de Community?

 

 Sluit je dan aan bij het Fish & Burger netwerk van ervaren freelance specialisten op het gebied van online marketing. Met andere woorden: de knapste koppen uit de markt!

Dagelijks zetten wij ons samen in om met ambitieuze scale-ups exponentieel te groeien. Wij zijn continu op zoek naar de top 5% specialisten binnen alle expertises van online marketing om ons netwerk uit te breiden 🚀

Behoor jij tot deze groep en wil je werken voor de snel groeiende B2C e-commerce bedrijven? Meld je dan aan!

outsourcing
Onze specialisten

Specialisten aan het woord

IDRIS
DESIGN

‘’Door de samenwerking met Fish and Burger word ik als freelancer in mijn kracht gezet in een team van andere specialisten. Samen realiseren we de groei! ’’

MARK
ADVERTISING

‘’Door samen te werken in een schaalbaar en flexibel marketing team van specialisten behoud ik mijn vrijheid terwijl door teamwerk mijn talenten versterkt worden en mijn impact op de business wordt vergroot.’

CLAUDIA
CONTENT

“Door mijn samenwerking met Fish & Burger kan ik werken met ambitieuze ondernemers. De variatie, communicatie en energie zijn voor mij grote pluspunten.”

PEPIJN
SEO

Inmiddels werk ik bijna een jaar samen met Fish & Burger. Aan interessante SEO-vraagstukken voor toffe opdrachtgevers is geen gebrek. Ik kijk uit naar de komende periode!”