SAMEN GROEIEN?

Met Fish & Burger helpen we start-ups de volgende stap te maken in de groeifase met behulp van Digitale Marketing. Daarom werken wij uitsluitend met de beste specialisten.

Impact maken en flexibiliteit zijn onze belangrijkste kernwaarden, daarnaast draait het bij ons om samen groeien. Er zijn +100 specialisten betrokken bij Fish and Burger, waarbij iedere specialist excelleert in zijn specifieke vakgebied. Wij werken uitsluitend samen met professionals met wie wij eerder hebben samengewerkt of welke zijn aanbevolen door ons netwerk.  

De specialisten in ons netwerk hebben jarenlange ervaring en zijn goed in wat ze doen. Aangestuurd door een marketing manager verzamelen wij de beste experts om zo de doelen van onze klanten te bereiken. Volgens ons is dit de ideale formule om groei en ontwikkeling te stimuleren.

Specialisten AAN HET WOORD.

KOEN – SEO

‘’Leuk dat ik in een team van andere specialisten impact kan maken bij snel groeiende bedrijven. ’’

MARK – ADVERTISING

‘’Door samen te werken in een schaalbaar en flexibel marketing team van specialisten behoud ik mijn vrijheid terwijl door teamwerk mijn talenten versterkt worden en mijn impact op de business wordt vergroot.’

IDRIS – DESIGN

‘’Door de samenwerking met Fish and Burger word ik als freelancer in mijn kracht gezet in een team van andere specialisten. Samen realiseren we de groei! ’’

Verbinden

Ontzorgen

Eén contactpersoon

Continuïteit & kwaliteit

+100

AANGESLOTEN

SPECIALISTEN

Aanmelden als specialist?

Als specialist bij Fish & Burger krijg je de kans om je kennis te verbreden en je portfolio met opdrachtgevers te vergroten. Je bent onderdeel van een veelzijdig team van enthousiaste en gedreven ondernemers. Altijd iemand om mee te sparren en kennis uit te wisselen. Tegelijkertijd ben en blijf je zelfstandig. Je behoud je vrijheid als freelancer – de ultieme win-win. Sluit je aan bij het expertnetwerk van Fish & Burger!

Get in touch.

Ook onderdeel uitmaken van onze Hall of Growth? Laten we samen groeien! 
Neem contact op via het onderstaande formulier, dan denken we graag met je mee.