Wij zijn Fish & Burger – “Samen groeien”

Waarom Fish and Burger?
Wij staan voor “samen groeien” met direct resultaat. Met deze pragmatische aanpak hebben wij al veel klanten geholpen exponentieel te groeien. Hierbij zijn ook persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijke kernwaarden, want alleen zo zet je als bedrijf de volgende stap.

Wat doen we?
Wij helpen managers en ondernemers met het vormgeven, plannen en uitvoeren van de (digitale) marketing samen met ‘de beste specialisten’ uit de markt. Dit doen wij vanuit een passie om iets te laten laten groeien. Dat is waar ondernemerschap, marketing en innovatie samenkomen – alles wat we tof vinden! Met Fish and Burger hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het laten groeien van start- en scale ups en kunnen op het gebied van marketing daarin volledig ontzorgen.

Met wie werken wij graag?
Fish and Burger is er voor bedrijven met tenminste 1 miljoen omzet per jaar, die veel potentie hebben om verder te groeien en waar een ondernemer of manager aan het roer staat met gigantische groeiambities.

Onze visie?
Wij zien dat veel start- en scale ups moeite hebben met het opschalen van de interne organisatie, het vinden van de juiste werknemers en de samenwerking met (traditionele) marketing bureaus om resultaten te maximaliseren. Er is bij deze bedrijven behoeften aan flexibiliteit, betrokkenheid, schaalbaarheid en ervaring. Daar liggen enorme kansen voor samenwerkingen tussen merken, freelancers en wendbare bureaus.

Wie is Fish and Burger?

Fish and Burger is opgericht door Niels Visser en Mikel Burger, samen ruim 16 jaar ervaring in online marketing. Met een netwerk van 100+ specialisten staan we voor je klaar om samen de volgende stap in je groei te realiseren.

Mikel Burger

Mikel, ook wel Mr. Burger, is mede-oprichter van Fish and Burger en net als Mr. Fish ruim 8 jaar actief in online marketing. Zowel op operationeel als strategisch vlak heeft hij veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties. Na zijn rol als Managing Director bij Ve Global is hij als freelancer aan de slag gegaan bij o.a. eBay en de Telegraaf Media Groep.

Hij krijgt de meeste energie van het sparren met ondernemers en specialisten om tot creatieve oplossingen te komen en samen te groeien.

 Niels Visser

Niels, ook wel Mr. Fish, is 8 jaar geleden begonnen met online marketing, veel van zijn werkervaring heeft hij opgedaan binnen start-ups en scale-ups. Na een aantal jaar in loondienst heeft hij zich als freelancer verder ontwikkeld bij o.a. ABN AMRO en Allianz Direct. Daarnaast heeft hij meerdere kleinere organisaties geholpen met het behalen van hun groeiambities.

Zijn motivatie om Fish and Burger te starten komt voort uit de energie die hij haalt uit het samen ondernemen en binnen snelle en jonge organisaties groei te realiseren. Hij daagt klanten en specialisten graag uit om samen de gestelde ambities te verwezenlijken.

 

Get in touch.

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de groei ambities van je bedrijf? Laat je gegevens achter en wij nemen contact op. Kan je niet wachten? Bel ons dan: +31 205 247 62.