Ben jij klaar om de volgende stap met jouw onderneming te zetten? Met Growth Marketing én de beste specialisten uit de markt helpen wij founders en managers van scale-ups groeien naar het volgende hoofdstuk.

Dat doen we aan de hand van een gedegen strategie, ervaren specialisten, een pragmatische aanpak en continue experimenteren. Of je nou wilt groeien in omzet, marktaandeel of ambities hebt over de grens: wij zijn jouw betrokken groeipartner.

Fish and Burger: Jouw betrokken groeipartner

The Fish and Burger way

Wij hebben een passie voor groeien. Want daar komen ondernemerschap, marketing en innovatie samen. En zo werd Fish and Burger geboren: wij helpen scale-ups met het vormgeven, plannen en uitvoeren van (digitale) marketing. Want in de scale-up wereld, zijn wij als een vis in het water.

Wij doen het the Fish and Burger way!

filosofie

ONZE FILOSOFIE

Gamechangers

Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we altijd de juiste groeiknoppen te vinden, waardoor onze klanten als een raket vooruitgaan. Het een uniek spel, maar wij hebben het in de vingers.

Samen groeien

Van samen strategische kaders neerzetten, tot het draaien van succesvolle campagnes: jouw groei, is ons doel. We zetten hoog in en blijven continu experimenteren en leren.  Dit doen we met een pragmatische aanpak, transparantie, en persoonlijke ontwikkeling. Zo pakken we samen met jou én de beste specialisten uit de markt het momentum. Want groeien, doe je samen.

Het winnende team

Met onze resultaatgerichtheid en winnaarsmentaliteit zit je bij ons in het winnende team. Wij regelen de marketing en jij kunt je volledig focussen op je business. Samen scoren we het winnende doelpunt.

samen groeien

Zo zorgen wij samen voor groei

Wij zetten Growth Marketing in en begeleiden founders en managers naar de volgende groeifase. Van samen de strategisch kaders uitzetten tot en met het draaien van succesvolle campagnes; wij continueren jouw groei met de top 5% beste marketing specialisten uit de markt.

Samen groeien betekent voor ons:

R

Committeren aan doelen & afspraken

R

Samenwerken naar het hoogst haalbare resultaat

R
Transparantie en open communicatie
R
Fouten maken en leren
R

Persoonlijk groeien

R
Energie halen uit de samenwerking en elkaar aansporen om tot nieuwe hoogtes te komen
R

Samen overwinningen vieren

mr. fish & mr. burger

Mr. Fish

Niels, ook wel Mr. Fish, is ruim 10 jaar geleden begonnen met online marketing. Veel van zijn werkervaring heeft hij opgedaan bij startups en scale-ups. Zijn motivatie om Fish and Burger te starten? “Ik haal veel energie uit samen ondernemen en om jonge organisaties te helpen met hun groei. Ik daag klanten en specialisten dan ook uit om groots te dromen, om zo samen groeiambities te verwezenlijken.”

Mr. Burger

Mikel, beter bekend als Mr. Burger, is al jarenlang actief in de wereld van online marketing. Zowel op operationeel als strategisch vlak heeft hij veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties. Waar hij écht energie uit haalt? “Sparren met ondernemers en specialisten om samen tot creatieve groeioplossingen te komen.”

Let’s go

Ben jij klaar voor de volgende stap? Daag ons uit!

Meld je aan!