Wij helpen e-commerce bedrijven hun groeiambitie waar te maken

Fish and Burger: Jouw betrokken groeipartner

Als betrokken marketingpartner streven we ernaar de groeiambities van e-commerce bedrijven waar te maken. Met specialistische kennis, een data-gedreven en door snel te schakelen kunnen we goed ons weg vinden in deze dynamische markt, terwijl we persoonlijk betrokken zijn.

The Fish & Burger Way

Wij onderscheiden ons als een specialistische en betrokken partner die diepgaande kennis heeft van online advertising specifiek voor e-commerce.. Onze expertise stelt ons in staat om snel te handelen en hoogwaardige kwaliteit te leveren. We begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van onze klanten en zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun verwachtingen en resultaten opleveren.  

ONZE FILOSOFIE

Welke waarde vinden wij belangrijk

Gamechangers

Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we altijd de juiste groeiknoppen te vinden, waardoor onze klanten als een raket vooruitgaan. Het een uniek spel, maar wij hebben het in de vingers.

Samen groeien

Van samen strategische kaders neerzetten, tot het draaien van succesvolle campagnes: jouw groei, is ons doel. We zetten hoog in en blijven continu experimenteren en leren.  Dit doen we met een pragmatische aanpak, transparantie, en persoonlijke ontwikkeling. Zo pakken we samen met jou én de beste specialisten uit de markt het momentum. Want groeien, doe je samen.

Het winnende team

Met onze resultaatgerichtheid en winnaarsmentaliteit zit je bij ons in het winnende team. Wij regelen de marketing en jij kunt je volledig focussen op je business. Samen scoren we het winnende doelpunt.

Open communicatie

Als bedrijf hechten we enorm veel waarde aan open communicatie met onze klanten. We geloven dat eerlijke en transparante communicatie de sleutel is tot het opbouwen van sterke en vertrouwde relaties.

Open communicatie stelt ons ook in staat om beter te begrijpen wat onze klanten ECHT nodig hebben en hoe we hen beter van dienst kunnen zijn. We luisteren actief naar hun wensen en zorgen, en gebruiken die inzichten om onze service te verbeteren.

Flexibiliteit

Als bedrijf staan we bekend om onze flexibiliteit naar onze klanten toe. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en uitdagingen heeft, en daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

Onze flexibiliteit stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen en nieuwe kansen. We passen ons aan de dynamische marktomstandigheden aan en zijn bereid om mee te evolueren met de behoeften van onze klanten.

Transparantie

Als bedrijf hechten wij veel waarden aan we transparantie in onze relaties met klanten en specialisten. We geloven sterk dat het de sleutel is tot het opbouwen van sterkte en gezonde relaties met onze klanten, wat ons in staat stelt om samen te groeien.

Door transparantie te omarmen, bevorderen we vertrouwen en geloofwaardigheid. Dit vertrouwen stelt ons in staat om als onafhankelijke partij te opereren, omdat onze klanten weten dat wij altijd eerlijk en open zijn. Ze kunnen erop vertrouwen dat we van begin tot eind transparant blijven, wat de basis vormt voor een diepere samenwerking en gedeelde groei. 

mr. fish & mr. burger

Mr. Fish

Niels, ook wel Mr. Fish, is ruim 10 jaar geleden begonnen met online marketing. Veel van zijn werkervaring heeft hij opgedaan bij startups en scale-ups. Zijn motivatie om Fish and Burger te starten? “Ik haal veel energie uit samen ondernemen en om jonge organisaties te helpen met hun groei. Ik daag klanten en specialisten dan ook uit om groots te dromen, om zo samen groeiambities te verwezenlijken.”

Mr. Burger

Mikel, beter bekend als Mr. Burger, is al jarenlang actief in de wereld van online marketing. Zowel op operationeel als strategisch vlak heeft hij veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties. Waar hij écht energie uit haalt? “Sparren met ondernemers en specialisten om samen tot creatieve groeioplossingen te komen.”

Let’s go

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Daag ons uit!

Meld je aan!