Wil jij impact maken met marketing om zo naar de volgende fase te groeien? Wij helpen je graag als betrokken marketingpartner met het definiëren, vormgeven en de uitvoering.

Met onze service growth teams zoeken we de best passende specialisten voor jouw groeiambities. Hieronder lees je hoe we met behulp van marketing jouw groei starten.

Werkwijze

WAT DOEN WE?

Wij starten de samenwerking met een intake om er zo achter te komen wat jullie groeiambities zijn? Wanneer dit duidelijk is word je gekoppeld aan een Growth manager inclusief team van flexibele specialisten dat je gaat helpen bij de juiste marketingdisciplines.

We werken met de beste specialisten uit de markt met indrukwekkende portfolio’s. Van developers tot content creators: we hebben alles in huis om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Zo ziet dat eruit:

  • Jouw growth team gaat aan de slag met minimaal 2 services;
  • Je krijgt je eigen performance dashboard;
  • Jouw growth manager houdt de groei goed in de gaten waarbij transparantie met de klant voorop staat
  • Je mag 4 uur per maand sparren met jouw growth manager over groeiprojecten;
  • Toegang tot ons projectmanagementsysteem;
  • En je eigen optimalisatie- en experimentenplan.

 

Wat doen we?

Betrokken partner

WAAROM FISH & BURGER?

Wij zijn jouw betrokken partner in groei. Samen achterhalen we de groeimogelijkheden van je bedrijf. Want actief nadenken over je ambities, leidt tot nieuwe, innovatieve ideeën. Zo geven we jouw bedrijf een boost!

Hebben we jouw growth strategy bepaald? Dan heb je een duidelijk groeiplan en een roadmap in handen. Samen met de beste specialisten uit de markt helpen we je ook met de concrete uitvoering van dit plan. Dat is wat samen groeien voor ons betekent.

Let’s go

HOE HELPEN WE JOU GROEIEN?

Aan de slag met jouw growth team? Let’s go!

Met jouw Marketing dreamteam gaan we echt stappen zetten. Wil je sparren over welk traject het beste bij jouw B2C e-commerce bedrijf past?

Get in touch!

Meld je aan!