Als snelgroeiende startup of scale-up wil je natuurlijk impact maken met marketing om naar de volgende fase te groeien. Wij helpen je met het definiëren, vormgeven en de uitvoering. Hoe? Samen met jou én een dreamteam van de beste marketingspecialisten uit de markt.

Met onze service growth teams zoeken we de best passende specialisten voor jouw groeiambities. Hieronder lees je hoe we met behulp van marketing jouw groei starten.

Korte en lange termijn groei

WAAROM GROWTH TEAMS?

Verdrink je in verantwoordelijkheden? Heb je weinig interne capaciteit? En wil je hulp bij jouw marketing van een team specialisten onder begeleiding van een ervaren growth manager? Wij helpen je! Zo ziet dat eruit:

  • Jouw growth team gaat aan de slag met minimaal 2 services;
  • Je krijgt je eigen performance dashboard;
  • Je mag 4 uur per maand sparren met jouw growth manager over groeiprojecten;
  • Toegang tot ons projectmanagementsysteem;
  • En je eigen optimalisatie- en experimentenplan.

Werkwijze

WAT DOEN WE?

We starten de samenwerking met een intake. Wat zijn jullie groeiambities en wat willen jullie bereiken? Hierna word je gekoppeld aan een team van flexibele specialisten dat je gaat helpen bij de juiste marketingdisciplines. We werken met de beste specialisten uit de markt met indrukwekkende portfolio’s. Van developers tot content creators: we hebben alles in huis om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

De teams worden aangestuurd door een Growth Manager. Deze manager houdt de groei nauwlettend in de gaten. Ook kun je er met al je vragen terecht en kun je strategisch sparren over nieuwe groeiprojecten.

Betrokken partner

WAAROM FISH & BURGER?

Wij zijn jouw betrokken partner in groei. Samen achterhalen we de groeimogelijkheden van je bedrijf. Want actief nadenken over je ambities, leidt tot nieuwe, innovatieve ideeën. Zo geven we jouw bedrijf een boost!

Hebben we jouw growth strategy bepaald? Dan heb je een duidelijk groeiplan en een roadmap in handen. Samen met de beste specialisten uit de markt helpen we je ook met de concrete uitvoering van dit plan. Dat is wat samen groeien voor ons betekent.

Let’s go

HOE HELPEN WE JOU GROEIEN?

Aan de slag met jouw growth team? Let’s go! Met jouw Marketing dreamteam gaan we echt stappen zetten. 

Wil je sparren over welk traject het beste bij jouw startup of scale-up past? Get in touch!

Meld je aan!