DE AMBITIE? JAARLIJKS MET 100% GROEIEN EN AGILE BLIJVEN TIJDENS EEN PANDEMIE! 

FISH AND BURGER IS GEVRAAGD OM TE HELPEN BIJ HET BEDENKEN EN UITVOEREN VAN EEN DIGITALE STRATEGIE OM AMBITIEUZE DOELEN WAAR TE MAKEN.

Al sinds 2009 heeft LEKKER Bikes de aandacht van stadsfietsers over de hele wereld. Het merk laat zich inspireren door de aloude Nederlandse fietscultuur die dateert uit 1885, aangevuld met technologische snufjes voor optimaal fietscomfort. Met de eBikes van LEKKER Bikes beweeg je op z’n Amsterdams – volledig vrij en in de openlucht. Zo beleef je de echte Nederlandse fietservaring in zijn puurste vorm, waar ook ter wereld.

Oprichter Meindert verruilde Amsterdam voor de witte stranden in Bondi Beach, Australië. Hoewel hij verliefd werd op de witte stranden, ontbrak er één ding: zijn fiets. Een fijne tweewieler waarmee hij naast het strand, college en de markt kon fietsen en weer terug. Hij kon de perfecte fiets maar niet vinden, totdat hij er uiteindelijk een van een Nederlandse vriend kocht. Het model viel zo in de smaak bij zijn Australische vrienden dat ze er allemaal één wilden. Zo ontstond zijn droom om andere mensen blij te maken met de perfecte Hollandse stadsfiets – premium, stijlvol en cool. 

Een aantal jaar geleden lanceerde LEKKER Bikes hun eerste eBikes assortiment in Australië. Inmiddels is LEKKER Bikes actief in drie verschillende markten: Australië, Europa en de Verenigde Staten. Het doel is om verder te blijven groeien binnen de EU markt met een jaarlijkse verdubbeling van de omzet.

Uitdagingen

Als snelgroeiend bedrijf met ambitieuze doelen liep LEKKER Bikes tegen een aantal uitdagingen aan. Op online gebied bleek de grootste uitdaging het vinden van de juiste specialisten voor de online performance. Het begrijpen van de customer journey en het nemen van beslissingen vergt de juiste expertise. Het is huis halen van de juiste experts brengt echter ook een aantal uitdagingen met zich mee, zeker tijdens een pandemie.Echter bracht het in huis halen van de juiste experts direct een probleem met zich mee tijdens de pandemie. Als snelgroeiend bedrijf wilt LEKKER Bikes Agile blijven om snel te kunnen schakelen met de continue veranderende restricties van de overheid.  

De grootste uitdagingen van deze campagne:

  • Jaarlijks omzettarget van +100% en vijfjaarlijks omzettarget van +500%
  • Het vinden van de juiste specialisten voor de online performance
  • Het begrijpen van de customer journey 
  • Agile te blijven in tijden van COVID

Fish and Burger heeft LEKKER Bikes ondersteund in het behalen van de ambitieuze groei targets. Bijvoorbeeld met het opzetten van advertentie management en campagnes in de Australische markt. Vervolgens hebben we deze campagnes opgeschaald naar de Verenigde Staten en Europa. Samen zijn we tot een heldere SEO-strategie gekomen en hebben we LEKKER Bikes ondersteund met diverse data en measurement vraagstukken. 

Voor snelgroeiende bedrijven zijn een aantal aspecten belangrijk om succesvol door te blijven groeien. Ten eerste is dat ruimte voor Test & Learn, kortom experimenteren. Door te leren on the go en tijdig bij te sturen, zorg je dat je de juiste koers blijft varen en in één rechte lijn op je doelen afgaat. Ten tweede is het belangrijk om flexibel en schaalbaar te zijn. Zo kun je in mindere tijden, zoals tijdens een onverwachte lockdown in een pandemie, tijdig bijsturen met zo min mogelijk risico’s Tot slot is het belangrijk om kwaliteit te waarborgen met behulp van de beste specialisten in de markt. 

Let’s go

GROEI SAMEN

Onze focus richt zich op ondernemers en bedrijven die een duidelijke ambitie hebben om te groeien. In de afgelopen jaren hebben we een succesvolle methode ontwikkeld waarmee onze klanten prachtige resultaten hebben behaald.

Vanuit deze ambitie en op basis van data creëren we een aanpak om dit gezamenlijk te bereiken. We werken met een flexibel team van specialisten, omdat elke klant en uitdaging uniek is en een andere aanpak vereist.

Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meld je aan!