Specialist worden bij Fish & Burger?

Sluit je aan bij het expertnetwerk van Fish & Burger! Een netwerk van ervaren freelance specialisten op het gebied van online marketing. Met andere woorden: de knapste koppen in de markt. Dagelijks zetten zij zich in om samen met onze klanten (startups) exponentieel te groeien. 

Als specialist bij Fish & Burger krijg je de kans om je kennis te verbreden en je portfolio met opdrachtgevers te vergroten. Je bent onderdeel van een veelzijdig team van enthousiaste en gedreven ondernemers. Altijd iemand om mee te sparren en kennis uit te wisselen. Tegelijkertijd ben en blijf je zelfstandig. Je behoud je vrijheid als freelancer – de ultieme win-win. 

Wij zoeken specialisten binnen alle expertises van online marketing, zoals paid advertising, data, content, webdesign, SEO, marketing automation en e-mail marketing. Als specialist bij Fish and Burger kun je aan de slag voor een breed scala aan opdrachtgevers, van Muscle Meals tot BlaBlaCar. Wat alle opdrachtgevers gemeen hebben is dat ze flink groeien en er veel mogelijk is!

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe specialisten om ons netwerk uit te breiden. Wil jij deel uitmaken van een club enthousiaste specialisten die elkaar inspireren en samen willen groeien? 

Wat wij doen?

Met hulp van de beste specialisten uit de markt, bieden we deze diensten bij onze klanten aan. 

Strategy & consultancy
Data & Intelligence
Advertising
Marketing automation
Content & webdesign
E-mail marketing
SEO
Marketplaces
Software & tools
Cross-border e-commerce

Onze klanten

Direct praten over business?

Neem contact op met co-founder Mikel Burger!

+31 6205 247 62

mikel@fishandburger.com

Get in touch