Data wordt vaak gezien als een vaag begrip, omdat het veel omvat, vaak niet tastbaar is en er steeds nieuwe data vergaard wordt. Het tegenovergestelde is waar: data zorgt voor inzicht en overzicht!

Data kan de bron zijn voor juiste keuzes en daarmee bedrijfsgroei realiseren. Met behulp van de juiste data & intelligence helpen wij onze klanten om data op de juiste manier in te zetten.

Elk bedrijf beschikt over data, maar deze data omzetten in waardevolle informatie is een tweede. Met behulp van analytics-tools kan data worden gebruikt om belangrijke patronen te herkennen en inzichten te krijgen.

Zo denken bedrijven vaak te weten wie hun klant is, ze doen aannames en targetten deze groep. Maar aannames zijn niet voldoende om de juiste keuzes te maken. De ideale klant wordt wel zichtbaar met behulp van data en de juiste analyses.


In de praktijk 

Wij helpen jouw bedrijf om data in te zetten in jouw voordeel door bijvoorbeeld meer kennis op te doen over de doelgroep, de customer journey, het gedrag op de website en het zoekgedrag op bijvoorbeeld Google.

Samen met onze experts zijn wij dagelijks bezig met het koppelen van data aan procesverbeteringen, campagne-optimalisaties, het doormeten van websites en het targetten van de juiste doelgroep.  We beantwoorden vragen, dagen onze klanten uit én creëren samen groei.

Wij werken samen met de beste data-analisten uit de markt die zelfs uit een spinnenweb van data, waardevolle inzichten en strategieën kunnen creëren. Tools die we gebruiken zijn onder ander: 

  • Google Analytics, waarmee we het gedrag van websitebezoekers ontrafelen en websites en campagnes optimaliseren; 
  • Google Data Studio, ons go-to datavisualisatie platform waarmee we realtime inzichten uit data kunnen halen; 
  • Google Tag Manager, waarmee we snel websites kunnen doormeten en informatie naar de advertentieplatformen kunnen sturen, ;
  • Customer Data Platform, waarmee we data verzamelen, van onder meer de website en advertenties, om een 360 graden klantprofiel te creëren. 

Wij maken data inzichtelijk en bespreken de praktische acties die hieruit kunnen volgen.
Zet data in om de intelligentie van jouw bedrijf te vergroten, processen te optimaliseren en te groeien!