De zichtbaarheid van bedrijven bevindt zich online met website en content die dagelijks wordt gezien door miljoenen mensen.

Onze experts, designers en copywriters, zorgen ervoor dat websites bij de juiste doelgroep opvallen, gebruiksvriendelijk zijn en daarmee het juiste digitale uithangbord vormen. Verder zorgen ze ervoor dat de content op alle online kanalen klanten aanspreekt, boeit en bindt. Precies wat je nodig hebt om jouw bedrijf zichtbaar te maken en houden.

Jouw website en social media zijn bij uitstek marketingkanalen om potentiële klanten aan te spreken en ze kennis te laten maken met jouw bedrijf en unieke propositie. Daarom zijn het essentiële onderdelen binnen een succesvolle marketingstrategie. 

Als ondernemer heb jij vast al wel een website, maar is jouw website een sterk element van jouw bedrijf of juist een bottleneck? Je website moet kloppen en een verlengstuk zijn van jouw bedrijfsvoering, DNA en ambities.

 

e-mail marketing campagnes

Belangrijke aspecten voor een uitnodigende website zijn onder meer: 

  • Soepele en gebruiksvriendelijke werking; 
  • Technisch in orde; 
  • Opvallend en een eigen look and feel; 
  • Sterke en duidelijke teksten; 

Samen met onze webbouwers linken we jouw website aan data en verbeteren we zo de ervaring voor de bezoekers. We krijgen inzicht in waar klanten vastlopen en vertrekken en zetten dit om gerichte acties en verbeteringen. Het doel is om conversies en verkopen te verhogen.  

Ook bespreken we graag de opties qua design, vindbaarheid en functionaliteiten. Hier is ontzettend veel in mogelijk en kan van positieve waarde zijn voor het beeld dat bezoekers van jouw website en bedrijf krijgen. Zo wordt de website het uithangbord van jullie online zichtbaarheid!

Content
De urgentie van het gebruik van social media als bedrijf hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen. De online platformen hebben inmiddels een vaste plek verdiend in elke marketingstrategie. 

Als start- of scale-up is het effectieve manier om je doelgroep te bereiken, nieuwe klanten enthousiast te maken en je te onderscheiden van de concurrentie.

Bij Fish & Burger hebben wij ervaring met alle hedendaagse social media, van Facebook tot LinkedIn en van Instagram tot TikTok. Samen met onze experts kunnen we jouw social media naar het volgende niveau tillen door: 

  • Het beheer en de planning uit handen te nemen; 
  • Te gekke campagnes te creëren met onze designers en foto- en videografen; 
  • De accounts structureel te voorzien van opvallende content; 

Op deze manier worden jouw website en social media ingezet voor het realiseren van jouw groeiambities!

Jouw bedrijf in beeld brengen bij de klanten die je wilt, daar gaat het om bij het opzetten van content voor social media. De speld in de hooiberg van filmpjes, berichten en afbeeldingen zijn, dat is het doel. Durf jezelf te laten zien en content te maken die bij je bedrijf past. 

Samen met het team van Fish & Burger kunnen wij alles verzorgen voor een state-of-the-art website én social media campagnes waar ze bij je concurrentie over praten.

Claudia Esveldt

Social media en content expert